WAT IS VINDINDEX?

Veel mensen zijn in Nederland op zoek naar een bepaald bedrijf of dienst, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen met zoeken. VindIndex streeft ernaar consumenten en dienstverleners dichter bij elkaar te brengen en consumenten een duwtje in de goede richting te geven als het aan komt op het kiezen van een bedrijf. VindIndex.nl helpt je daarbij door op een overzichtelijke manier weer te geven welke bedrijven er bij u in de buurt zijn, maar je komt er ook door middel van geschreven recensies achter wat andere mensen van een bepaald bedrijf vinden.

De grootste van Nederland

Omdat we bij VindIndex.nl zo volledig mogelijk willen zijn, hebben we met meer dan 40 websites het grootste bedrijfsoverzicht van Nederland.
Dit aantal groeit continu en we blijven bedrijven in verschillende branches toevoegen zodat we jou als consument zo compleet mogelijk van dienst kunnen zijn. De bedrijven worden op VindIndex.nl zo uitgebreid mogelijk geplaatst. Zo heeft u altijd de benodigde informatie en adresgegevens over een bepaald bedrijf binnen handbereik. Ook kunt u meteen een routebeschrijving uit laten draaien vanaf uw huidige positie. Gemakkelijker een rijschool, pedicure, restaurant of discotheek vinden kan bijna niet!

Volledig gratis te gebruiken

Al onze websites zijn voor consumenten volledig gratis te gebruiken. Heeft u een bedrijf en wilt u uw website ook uitlichten op een van onze pagina's? VindIndex biedt u dan vanaf 12,50 per maand al betaalde advertentiemogelijkheden aan. Bekijk voor alle advertentietarieven onze adverteerpagina, of neem direct contact met ons op. Tot snel!

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE PAGINA'S!

VindIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Voorwaarden